Dato: 10/10/2016

dscf1812

Fortræning med Flemming og Vejstrup

Skoleårets første konkurrence

Fredag d. 7. oktober tog 2 lærer og 18 elever turen til Flemming Efterskole, hvor de var inviteret til fortræning, sammen med Flemming & Vejstrup, før Tumbling konkurrencen lørdag.

Aftensmad, træning og så fælles overnatning i hallen. En hyggelig stemning af snak, latter og imødekommenhed bredde sig i halområdet.

7.00 så er det op igen. Morgenmad, bad, opvarmning og klar til konkurrence. Lørdag d. 8. oktober deltog 16 elever i Tumbling konkurrencen Power Series 1. 2 ud af de 16 elever havde tidligere deltaget ved et Tumbling stævne – resten var på jomfrurejse.

dscf1361

dscf1911

Eleverne gjorde det super flot – selvfølgelig med lidt små fejl hist og pist, men det er trods alt også årets første konkurrence og for mange deres første konkurrence nogensinde.

Mads Rytter & Mia Nielsen sprang sig i finalen. Her kæmpede de deres bedste, desværre blev det ikke til medaljer.

Nu har vi været afsted og er klar til at træne videre. Flere elever har fået erfaring med hvad det vil sige, at deltage ved et Tumbling stævne – så vi er klar til at kæmpe igen ved Power Series 3.