Dato: 20/11/2017
Forfatter: Niklas Hartvig Kjærgaard

Så blev det mandag

Så blev det mandag, og der bliver arbejdet på højtryg, på Vesterlunds efterskoles musikshow 2017. Der bliver øvet sange, danse, musik, og der bliver lavet en masse praktisk arbejde. Dagen startede ud med at alle elever øvede kor i en time og 15 min. Derefter gik dagen ud med en masse forberedelser til musikshowet, nogen skulle danse, nogen skulle lave rekvisitter og nogen skulle synge.

Jeg snakkede med Elisabeth Blæsbjerg Juulsgaard (BJ).
Hun synger to sange i musikshowet den ene alene, og den anden sammen med to andre. Hun siger selv at hun er rigtig glad for de sange, hun skal synge. Sangene betyder meget for hende, og hun kan relatere til teksten i begge. Hun har aldrig sunget foran andre før, og glæder sig meget til at synge foran et rigtigt publikum. Første gang hun sang foran nogen, var da hun var til audition i september.

Elisabeth Blæsbjerg Juulsgaard (Foto: Niklas Hartvig)

Danserne til Where is the love (Niklas Hartvig)

Der bliver øvet danse til næsten alle sangene. Det er de forskellige gymnastiklærere, der lære og øver dansene med eleverne.

Alle elever glæder sig meget til premieren onsdag.

Der er plads til 400 i hallen, som vi har lavet om med kæmpe scene.

Der syv forestillinger i alt.
Alle er velkommen onsdag den 22/11 kl 19:30 – 20:30 og fredag den 24/11 kl 19:30-20:30.

Clara Victoria (Foto: Niklas Hartvig)