Dato: 22/03/2016

IMG_8939-1024x634

PÅSKEFERIE

PÅSKEN STÅR FOR DØREN

Camp, Kongernes Jelling, Verdensholdet og duathlon – men kan blive helt forpustet!

Påsken står for døren og dermed også en tiltrængt påskeferie, hvor eleverne kan restituere og samle ny energi. Efter ferien venter flere store og spændende begivenheder som bl.a. efterskolestævnet og Gallaopvisningen i Forum Horsens. Men inden vi ønsker hinanden god påske, byder mandag, tirsdag og onsdag på et anderledes og tætpakket program.

I aftes havde vi Vesterlund Aften. Voksenhold fra Herning og Århus var inviteret til opvisningsaften, hvor elevholdet åbnede ballet. Det var en rigtig god aften med meget flot gymnastik og dans.

Tirsdag og onsdag står den for det første på camp. Ca. 50 drenge i skolealderen 4. – 7. klasse indtager skolen, hvor de skal prøve kræfter med efterskolelivet. Det vil være to dage med action, sjov og ballade. 15 elever og en lille gruppe lærere står for afviklingen. Eleverne vil naturligvis være primusmotor på aktiviteterne. Vi vil løbende uploade billeder fra vores camp.

IMG_9250-1024x634

IMG_8936-1024x634

For de øvrige elevers vedkommende byder tirsdag og onsdag på anderledes undervisningsdage. Vesterlund Efterskole ligger som bekendt i et naturskønt område, og med kun ganske kort afstand til Jelling. Tirsdagen byder således på Jelling-monumenterne og dermed kongernes Jelling. Monumenterne betegnes som Europas fornemste fra vikingetiden. Desuden optræder de også på UNESCO’s verdensarvliste. Derfor er det naturligvis oplagt, at eleverne skal undersøge stedet nærmere.

Tirsdag aften vil Lærke og Pernille endvidere fortælle om deres mange spændende oplevelser med DGI Verdensholdet.

Som et afbræk i denne opvisningsperiode, er det ligeledes godt med lidt anderledes idræt. Derfor er cyklerne støvet af og løbeskoene fundet frem. I morgen står den på duathlon, inden eleverne kan gøre sig klar til elevfest og dermed også den føromtalte velfortjente påskeferie.

God påske!