Dato: 12/04/2017
Forfatter: Malene Ringgaard

2FullSizeRender

Lige inden ferien

PåskeCamp, 24-timersløb og hygge-tirsdag!

Påsken står for døren, men inden vi onsdag ved middagstid kan sige god ferie til hinanden, har vi mange aktiviteter på programmet.

Tirsdag morgen stod 10. klasseeleverne op, til det de troede skulle være naturfaglige dage. De havde forinden fået en pakkeliste, hvorpå der stod, hvad de skulle bruge af forskellige ting det kommende døgn. Hvad de ikke vidste var, at lærerne havde planlagt et 24-timersløb.

Emilie Rasmussen, Mathias Madsbjerg, Fiona Maria Feveile Young og Nicolai Lyngbye Kristensen er alle fra gult-team og udgør tilsammen et lille hold. ”Vi er på påskeløb, det er et døgnløb med 24 opgaver på 24 timer” fortæller Mathias. ”Vi startede med at cykle 12’eren og det var rigtig hårdt, fordi det var meget blæsende” bryder Fiona ind. ”Og så var der mad!” lyder det i kor fra gruppen. ”Ja, vi skulle lave madpakker og så var der cirkeltræning i springcenteret” fortsætter Emilie. Desuden er aktiviteter som melbollekamp, fange og tilberede en fisk, mentaltræning, boldspil, natteløb og mange andre aktiviteter på programmet. ”Det er mega hyggeligt, hårdt og sjovt” lyder det fra den lille gruppe, der kan nyder den lille pause de har fået, da de blev først færdige med tilberedningen af fisken.

PRO24449

PRO24685

Imens 10. klasserne hygger sig med påskeløbet, er der godt gang i springcenteret. Tirsdag og onsdag i folkeskolernes påskeferie betyder nemlig Drenge PåskeCamp. En camp som efterhånden er blevet en tradition her på Vesterlund. En gruppe lærere og en lille flok elever har i disse dage besøg af 42 friske drenge i alderen 3.-7. klasse. Sammen har de arrangeret nogle aktive dage for drengene. Der skal bl.a. synges, spilles bold, springes og ikke mindst hygges med anderledes aktiviteter. Tirsdag aften er der arrangeret piratfest i springcenteret. Her vil der være forskellige udfordringer som f.eks. gå planken ud, sørøverkamp og skattejagt. – Og drengene ser bestemt ud til at hygge sig med hinanden, de store smil er fundet frem og i springcenteret bliver der klappet af hinanden.

For 9. klassernes vedkommende betyder påskedagene undervisning i de prøveforberedende fag. Dog skal de ikke snydes for anderledes aktiviteter. Derfor byder påskens HYGGE-TIRSDAG på biograftur i Vejle med popcorn og sodavand til alle. Så også vores 9. klasser bliver forkælet inden de tager hjem på påskeferie.