Dato: 20/11/2017
Forfatter: (elev) Stine Spejlborg og Anton Juhl

Forberedelserne

(Op)start

Efter godt og vel et års forberedelse til Vesterlunds årlige musikshow, er vi på Vesterlund igen gået i gang med vores ”musikshow-uge”. Vi har haft tre sangformiddage, hvor vi har hørt alle sollisterne, og øvet kor, så vi er klar til at fremvise showet, som har præmier onsdag den 22.11 kl 19.30.

Vores to musiklærere William og Nicolai har sammen med Louise Støjberg, forberedt Vesterlunds musikshow årgang 17/18 igen i år.

I fredags var det ikke alle der gik på weekend. Eleverne der havde valgt praktiske- rekvisitter havde mødepligt. De brugte weekenden på at sætte scene op, så den var klar til brug da eleverne vendte tilbage til skolen søndag kl. 14:00.

I den kommende uge er eleverne delt ind på forskellige stationer, som fx Udsmykning, foto-video, rød tråd, kostumer osv. Der vil eleverne være i løbet af den næste uges tid.

Vi synes det er en god idé med musikshow, fordi vi håber på at det vil styrke vores fællesskab fordi vi er sammen på en helt anden måde.