Dato: 01/07/2016
Forfatter: Malene Ringgaard

Glæd jer!

NYT SKOLEÅR OG EN MASSE NYE TILTAG

Sommerferien er forbi og skoleåret 2016-17 er skudt i gang. Både nye og erfarne lærere er klar til at tage fat på det kommende år og de mange begivenheder, som vi alle har i vente. På søndag den 07.08.16 ankommer det nye elevhold. Mon ikke der allerede flyver et par sommerfugle rundt i maverne hos de kommende elever. Vi glæder os i hvert fald til at byde dem alle velkommen.

I dag er også dagen, hvor vores nye byggeri endelig er påbegyndt! Det første spadestik til vores nye fitnesscenter blev endelig taget og vi kan nu se frem til et nyt lokale, hvor vores elever kan boltre sig og prøve kræfter med det nye udstyr. Det bliver helt vildt godt!

I dag er vi også et skridt nærmere vores nye skolestruktur. Denne er en optimering af vores boglige tilbud. Med det nye elevhold tager vi hul på det produkt, som vi gennem de seneste godt to år har arbejdet på. Det bliver meget spændende og vi glæder os.

Alt i alt er det en meget begivenhedsrig periode og et spændende skoleår vi går i møde.