Resultatet af en uges strabadser

Musikshow på vesterlund efterskole

Musikshowet er en af årets allerstørste begivenheder på Vesterlund Efterskole. Alle 190 elever deltager i den storstilede musikalske opsætning, der hvert år høster larmende ros fra et stort publikum.

I en hel uge overtager Musikshowet herredømmet på Vesterlund Efterskole. Den boglige undervisning er for en stund droppet til fordel for elevernes optræden på de skrå brædder. I Musikshowet hengiver vi os 100 % til vores musikalske stjernedrømme.

Hele skolen arbejder sammen

Det oplever du i Musikshowet

Musikshowet på Vesterlund Efterskole byder på en storyline krydret med musik fra skolens bands. Et kæmpe kor bestående af alle skolens elever ledsager de forskellige bands i et højt og intensivt tempo med masser of dans og sansende oplevelser.

Vi øver os fx i:
  • Korsang
  • Solosang
  • Samspil
  • Dans og koreografi
  • Sceneperformance

Arbejdet med Musikshowet starter allerede fra skoleårets start. I sangtimerne og på fastlagte fredage øver alle eleverne som ét stort kor. Samtidig begynder samspilsholdene at indøve deres numre. Sideløbende arbejder vi med dans og koreografi.

Alt er topproffesionelt

Hvorfor er det fedt at deltage?

På Vesterlund Efterskole gør vi tingene 100 %. Derfor er Musikshowet naturligvis pakket ind i topprofessionelt lyd og et inferno af lys. Musikshowet er et puslespil med 190 brikker, som i fællesskab, gang på gang, er med til at skabe fantastiske minder for både elever, lærere og publikum.

Musikshowet giver:
  • Minder for livet
  • Et stærkt sammenhold
  • En uge fri fra de boglige fag
  • Et frirum til at udvikle sceneperformance
  • Grin, glæde og tårer
Engagerede undervisere

Dem møder du i musikshowet

Vores instruktører på Musikshowet er garvede scenerotter. Med dedikation og jernhård vilje arbejder de sammen med dig på at skabe et nyt Musikshow, der igen vælter publikum. De formår at begejstre dig og udvikle dit musikalske talent, så showet hvert år brænder glade minder fast på nethinden.