Vil du udtrykke dig gennem musikken

Musik på Vesterlund Efterskole

Elsker du at skabe magiske øjeblikke gennem musik? Vil du lære, hvordan du tryllebinder dit publikum med fede guitarsoloer og mærke suset, når du sammen med dit band står på scenen foran et stort og tiljublende publikum?

Hvad enten du er nybegynder eller en garvet musiker, er musik på Vesterlund Efterskole for dig. Vores professionelle undervisere er klar til at udvikle dit talent, hvad enten du synger eller spiller et instrument. To toptunede musiklokaler med professionelt udstyr giver dig alle muligheder for at udvikle dit musikalske talent sammen med dine musikvenner.

Vælg mellem fire musikvalgfag
  • Guitar
  • Klaver
  • Solosang
  • Sammenspil

Musikshow---Splittet-til-atomer---Premiere-(5)-(1)

Den nye Hendrix?

Guitar

Drømmer du om at stå på Orange Scene og fyre den af med de sygeste guitar riffs? Elsker du at tryllebinde publikum og give den gas med den fedeste guitarsolo? I Guitar lærer du at spille blidt og klassisk eller råt og rocket til fællesang, i bandet eller for dig selv.

Måske kender du og kan spille lidt af Jimi Hendrix, B.B. King og Chuck Berry. Måske har du aldrig haft en guitar i hånden før. Uanset niveau kan du vælge Guitar som valgfag og lære at spille rock’n’roll, blues, pop og rock. Hvad enten du spiller klassisk spansk, halvakustisk eller elguitar, giver vi dig mulighed for at udvikle dit guitarspil.

Mestre klaverets facetter

Klaver

Er du den nye Elton John? Kan du hamre tangenterne i bund og få alt omkring dig til at danse? I valgfaget Klaver lærer du at spille både klassisk piano og keyboard. Uanset om du er forelsket i klassisk, rock, pop eller jazzede toner er valgfaget Klaver for dig.

Måske har du allerede flået klaveret fra hinanden i de fedeste koncerter? Måske har dine fingre aldrig kildet tangenterne. Klaver er for dig, der elsker musik. Hvad enten du er øvet eller nybegynder, bliver du dygtigere på klaveret. Du spiller i et band og øver forskellige musikgenrer i valgfaget. Vi vælger sammen de sange, vi spiller foran et hujende og dansende publikum.

Musikshow---Splittet-til-atomer---Premiere-(38)

Musikshow---Splittet-til-atomer---Show-for-forældre-(119)

Englene synger

Solosang

Synger du, så taget løfter sig og publikum taber sokkerne? Får du sommerfugle i maven, når du står på scenen? I Solosang lærer du at synge og lægge kraft i stemmen. Du rammer de høje toner og synger de fedeste hits for fuld hammer.

Hvem har ikke drømt om at blive forsanger i et band? Solosang er for dig, der gerne vil være sanger. Du træner stemmen sammen med os. Dine skrål bliver til englesang, og din performance giver publikum gåsehud. I valgfaget lærer du at synge og bruge stemmen, så du får mest muligt ud af den. Som nybegynder behøver du ikke at være fantastisk til at synge – for det bliver du.

Samarbejde og timing

Sammenspil

Synes du, det er fedt at fyre den af til de vildeste rock- og popsange? I sammenspil spiller vi de fedeste toner af både aktuelle kunstnere og de gamle klassikere. Vi indspiller de bedste af vores sange på en fed plade og spiller open-air koncerter for andre efterskoleelever.

Måske er du en upcoming sangstjerne. Måske er bassen eller guitaren dit foretrukne instrument. Om du er en garvet musiker eller synger pivfalsk betyder ingenting. Det eneste valgfaget sammenspil forventer af dig er, at du brænder for musikken og elsker at spille højt. I sammenspil giver vi den fuld spade til fed rock og metal, men vi øver os også i stemningsfyldt blues og poppede sange.

Open-Air-461

Kompetente undervisere

Dem møder du i faget

Vores musiklærere er alle topprofessionelle musikere. De elsker at fyre de fedeste riffs af på scenen eller imponere publikum med de sprødeste toner. Du vil opleve deres dedikerede undervisning, når I sammen udvikler dit musikalske talent og performance på musikscenen.