Dato: 21/08/2017
Forfatter: Vesterlund Efterskole

Lørdag den 19 august

Ca. 150 super seje, sjove, sprudlende (efter)skoleelever valgte at blive på skolen den første weekend. Efter at have bruget en del af dagen på vandretur ved Gudenåens udspring skulle eleverne om aftenen i 10 grupper stå for at underholde hinanden. Grupperne skulle fortolke H.C. Andersens eventyr – Fyrtøjet, Den grimme Ælling, Svinedrengen, Klods-Hans, Prinsessen på ærten, Lille Claus og store Claus, Kejserens nye klæder, Hvad fatter gør er altid det rigtige, Den standhaftige tinsoldat og Det er ganske vist – og finde frem tid en opførelse, som skulle vises for resten. Der var mange kreative og festlige indslag. Til lærerenes store overraskelse var nogle af eventyrerene ganske ukendte for eleverne.

Se flere billeder