Dato: 10/08/2016
Forfatter: Malene Ringgaard

top523

Coopertest

Løbeformen er for alvor testet

Så blev det onsdag og elevholdet har nu været på skolen i 4 dage. Stemningen er stadig i top og hele 146 elever, har i dag tilmeldt sig vores weekendliste! Så kære mor og far, vi har det godt og send gerne lidt mere slik til aftenhygge på værelserne 🙂

I dag er der 317 dage til sidste skoledag, og før man får set sig om, er dagen allerede oprundet. Derfor var det også på tide, at vi for alvor fik testet elevernes kondition og fysiske grundform. Efter en formiddag med de nye stamhold og en præsentation af de tre kernefag dansk, engelsk og matematik, skulle der løbes coopertest. Det går i alt sin enkelthed ud på, at løbe så langt som muligt på 12 min.

1

2

Eleverne var vildt seje og gav den alt hvad de havde i sig. Det bliver spændende, hvad årets kommende tests viser og om dagligdagens fysiske aktiviteter vil påvirke resultaterne i en positiv retning.

Her til aften har der været åbent springcenter – hvilket mange benyttede sig af.

Så med 317 dage tilbage af skoleåret – vil vi nyde det nu vi befinder os i. Vi vil sige godnat og glæde os til endnu en dag i morgen
!