Dato: 12/12/2016
Forfatter: (elev) Frederikke Sand og Astrid Sand

Julehygge på Vesterlund

Fredag d. 19/12 havde vi, her på Vesterlund, en aften fyldt med jul og masser af smil. Vi startede kl 16.15 med juleklip, hvor eleverne dystede om den pæneste julefløj. Derefter stod den på en julefrokost, hvor eleverne trak tilfældige pladser. Menuen var en traditionel julefrokost – tak til køkkenet. Juletøjet var fundet frem og der var masser af smil og glæde inde i spisesalen.

Under hver tallerken var der en seddel, hvor der stod en konsekvens, man skulle udfører under middagen. Det kunne enten være, at man skulle rejse sig op og skåle eller løbe en tur rundt om ta-selv-bordet. Alle gik meget op i deres opgaver.

Kl. 20.00 blev der sat julekalender på i spejlsalen. Alle eleverne hyggede sig og der blev medbragt tæpper og puder. Efter julekalender skulle de forskellige klasser rundt på pebernøddeløb. Alle eleverne i de forskellige klasser blev tapet sammen hånd i hånd, hvor de efterfølgende skulle rundt og lede efter pebernødder på hele skolen. Nede i opvisningshallen stod et juletræ klar. Det skulle der danses om til forskellige julesange. Der var masser af sang og glæde, og alle hyggede sig. Vi blev overrasket af vores helt egen julemand, William Wester, som stod klar og uddelte slikkepinde.

Aften sluttede af med æbleskiver i gl. springsal, hvor alle fik sagt godnat til hinanden. Der var normale sengetider, da weekenden stod på træning til opvisningerne.