Dato: 22/05/2017
Forfatter: Anne Nyhus

TEAMGYM DM

JEG KENDER IKKE REGLERNE ☺

Men jeg glæder mig altid til TeamGym DM for efterskoler. Jeg kan godt lide, at det handler om være seriøs, være afhængig af hinanden, være dedikeret, være med i noget som kun rykker hvis vi står sammen. Men jeg kender ikke reglerne og jeg forstår ikke hvordan dommerne kommer frem til deres pointgivning. Men jeg nyder at springene skal landes på benene og at perfektion og synkronitet betyder det hele for de rytmiske serier. Hvad der så giver fradrag for ditten og datten overlader jeg trygt til mere forstandige. Men jeg nyder at være med J Jeg er vild med den kombination af koncentration og sammenhold som holdene udstråler, når de konkurrerer i de 3 discipliner gulv / bane / trampet.

Jeg noterer mig også, at eleverne på tværs af de skoler de kommer fra snakker med hinanden og glædes med hinanden. Jeg oplever en god kappestrid.

Fredag den 19. maj blev en herlig dag i Randers med alle ovenstående elementer. At vi så også kan ønske Vesterlunds elever og trænere til lykke med fantastiske resultater gør ikke oplevelsen mindre.
Til lykke med guld i pige A , drenge A og pige B. Til lykke med bronze til drenge A (2. division) og med 2 x 5. pladser.
SEJT og godt gået ☺
Og så hyggeligt med jer entusiastiske forældre og bedsteforældre – vi bliver jo en hel familie ☺
Jeg glæder mig allerede til næste år ☺

Anne Nyhus