Dato: 06/09/2017
Forfatter: Vesterlund Efterskole

Introtur

Vi er nu hjemme og i gang med dagligdagen efter en god, solrig og våd introtur til Lyngsbolejren, de ømme numser og lår er også blevet restitueret i løbet af weekenden.

Men trods en lang 60 km cykeltur hver vej, så havde vi godt humør, gode oplevelser og sjove dage i Fredericia med den smukkeste udsigt.

Den første dag mandag bød på cykeltur i FUT-grupper, og med udsigten til en pause på Mcdonalds i Vejle, synes de 60 km ikke så langt for eleverne.
Efter ankomst blev der slået telte op og hygget i det gode vejr, aftenen blev afsluttet ved bålet med fællesang.

Tirsdag stod vi op til et dejligt vejr og dagen startede ud med stjerneløb. Senere blev det tid til glidebane, fange krabber og beach volly turnering.
Vi afsluttede tirsdag aften på den mest fantastiske måde, med bål, skumfiduser, snobrød og fællessang.

Onsdag var dagen hvor vejrguderne ikke helt var med os, vi vågnede op til gråvejr og var klar til en ny dag der bød på formiddagsture til Fredericia Volde og til den gamle Lillebæltsbro. Efter frokost, havde eleverne mulighed for at cykle i svømmehallen, tage på endnu en tur med Jens og Niels Erik eller blive hjemme og hygge med sang og leg. På trods af en regnfuld onsdag var humøret i top over hele linjen.

Torsdag var den store hjemrejse dag, der blev pakket sammen, lappet cykler og spændt en kæde eller to, så vi var sikre på alle kom godt hjem. Nu ventede der 60 gode kilometer hjem til Vesterlund.

Når vi ser tilbage på vores skønne introtur, så var det, det hele værd med ømme lår og numser, og ingen tvivl om at der går lidt tid inden vi cykler så langt igen.