Dato: 23/05/2016
Forfatter: Malene Ringgaard

En aktiv dag

IDRÆTSSTÆVNE I VEJLE

Så har vi været med til det sidste store idrætsstævne i vores efterskoleregion, nemlig atletikstævnet i Vejle, hvor 17 efterskoler deltog med knap 2.000 elever. Vi deltog med godt 100 elever, som alle havde mindst 1 disciplin at deltage i. Foruden atletik var vi også med i Ultimate, Høvdingebold og O-løb.

IMG_5707-1024x768

1-1024x768

Det blev en rigtig god og aktiv dag, hvor også vejret var med os. Der blev kæmpet godt i de forskellige discipliner, og vore elever ydede det bedste, de havde lært, og nu kom vores træning i atletik under de skriftlige prøver os til stor gavn.

Faktisk var vi så gode, at vi vandt trespring for pigerne, fik andenplads i højdespring for drenge og 100 m for piger og endelig en tredjeplads i kuglestød for drenge. Godt klaret i kamp mod andre skoler, hvor idrætten er mere i højsædet.