Dato: 17/08/2016

55top

kongespil, volleyball, boldspil, bål og EN MASSE hygge

HYGGE-TIRSDAG!

I går var det, som det er hver uge, HYGGETIRSDAG, og da vi var så heldige at have fantastisk vejr, skulle det selvfølgelig udnyttes. Og det blev det i dén grad også! Aftenen bød på kongespil, volleyball, boldspil, bål og EN MASSE hygge. Smil og latter blev set i alle kroge, da vi samlede os på den berømte græsplæne centreret i Vesterlund Efterskole.

Efter en dag med skole og linjefag, tog vi fat på HYGGETIRSDAG. En aften, vi som elever ser frem til, og en aften hvor vi, lærere som elever, slapper af og har det sjovt i hinandens selskab. Det er som en ryste-sammen-dag hver tirsdag, og selvom vi er omkring de 200 elever, deltager størstedelen i de aktiviteter, der bliver stablet på benene. Det er skønt at være omgivet af god og positiv energi fra alle kanter!

IMG_5672

IMG_5652

Aftenen sluttede af med samling omkring bålet, hvor Lea og Maja havde medbragt guitar og deres fantastiske sangstemmer. Det blev til både Ed Sheeran og Justin Bieber. Kl. 22 vi lagde vi hovederne på puderne og så var det godnat.

Vi er nu 9 dage inde i vores efterskoleophold, og vi elsker det mere og mere for hver dag der går.

Hilsen Torvets Piger<3