Konkurrencer

I løbet af skoleåret deltager Vesterlund Efterskole i forskellige konkurrencer inden for gymnastik.

Efterskole DM i Grand Prix

Grand Prix er et nyt rytmisk linjefag på Vesterlund. I Grand Prix har du mulighed for at stille op til Efterskole DM i både 1. og 2. række. Holdene består af 6 – 10 pige elever.

I 2. række stiller man op i en såkaldt ”fri serie” mens man i 1. række deltager både med en fri serie og serie med håndredsskab (redskabet er fællesbestemt for alle deltagende hold).

Vesterlund deltager glædeligt ved Efterskole DM i Grand Prix – og vi glæder os. Læs mere om Grand Prix her.

Efterskole DM i TeamGym

I alle ti år hvor konkurrencen har eksisteret har Vesterlund deltaget. I TeamGym deltager eleverne på mindre hold af størrelsen 6-12 elever. Her skal de lave en rytmeserie, springe fiberbane og springe trampet. Efter alle disciplinerne findes en samlet vinder. Nærmere beskrivelse omkring TeamGym findes her.

Tumbling

Flere gange i løbet af året får de elever, som er på Tumblinglinjen mulighed for at deltage i nationale konkurrencer rundt om i landet. Konkurrenceformen er både individuel og for hold. Du konkurrerer efter gymnastiskniveau, dvs. mod tumblere på dit eget niveau. Det gør konkurrencerne utrolig spændende!

Se nærmere beskrivelse omkring Tumbling

Spring Cup

Eleverne får tilbudt at deltage i Spring Cup, som er en individuel springkonkurrence, der afholdes i Silkeborg. Den enkelte elev skal udføre to forskellige springkombinationer, hvilket vurderes og pointgives. Som elev tilbyder vi, at du kan stille op i både spring på fiberbane og/eller trampet. De ti bedste i hver række går videre til finalen. Konkurrencen ligger altid første weekend i december.