Gymnastik

Vesterlund Efterskole er kendt og anerkendt for en gymnastikprofil af høj klasse.

Gymnastikken skaber et stærkt fællesskab og giver udfordringer til den enkelte. Eleverne udfordres på deres pågældende niveau, for målsætningen er klar: ALLE skal opleve, at gymnastikken og fællesskabet rykker for vildt!

Med gymnastikken får du en alsidig træning samt forbedring af grundformen, alt imens at oplevelserne strømmer ind.

I forårsmånederne rejser vi landet rundt med vores gymnastikopvisning, som vi fremviser ca. 30 gange. Opvisningen er et stort fælles projekt for hele elevholdet, hvor alle er en vigtig brik i det enorme puslespil.

På efterskolen skal du have 4 timers obligatorisk gymnastik om ugen, men derudover kan du vælge blandt en bred vifte af forskellige gymnastiske valgfag og linjefag. (se under valgfag  og gymnastik i menuen)