Resultatet af utallige træningstimer

OPVISNING MED VESTERLUND EFTERSKOLE

Resultatet af efterårets og vinterens mange træningstimer kulminere i et storslående opvisningsprogram, hvor hele elevholdet er en vigtig brik i det enorme puslespil. Alle elever skal derfor på gulvet og bidrage til det store fælles projekt, hvor ingen kan undværes. Vi turnerer landet rundt og giver ca. 25 opvisninger i løbet af foråret.

Hele skolen arbejder sammen

DET OPLEVER DU UNDER OPVISNINGEN

Opvisningen på Vesterlund Efterskole byder på spektakulære koreografier, kreative bevægelsesmønstre og kraftfulde spring. Uanset før niveau deltager alle eleverne ligeværdigt i opvisningsprogrammet, hver med deres opgaver. Har du ikke mod på at få kuldegysninger og blive overvældet af elevernes enormt flotte præstation, så er det bestemt ikke Vesterlund Efterskole du skal vælge.

Kuldegysninger og glædestårer

HVORFOR ER DET FEDT AT DELTAGE

På Vesterlund Efterskole gør vi tingene 100 %. Derfor er opvisningsgrogrammet naturligvis ledsaget af moderne redskaber, flotte dragter og kostumer, samt øvrige rekvisitter. Opvisningsprogrammet er et puslespil med 190 brikker, som i fællesskab, gang på gang, er med til at skabe fantastiske minder for både elever, lærere og publikum.

Musikshowet giver:

• Minder for livet