Dato: 10/08/2016
Forfatter: Malene Ringgaard

Gymnastik, Friluft og Musik

Hvad glæder du dig mest til?

I dag blev eleverne introduceret til vores tre profiler – musik, friluftsliv og gymnastik.

Alle skulle prøve kræfter med vores linjefags tilbud i gymnastik – både TeamGym, Grand Prix, tumbling og basisspring. Dvs. alle fik afprøvet rytmegymnastikken og alle sprang rundt i centeret. Super seje elever – og alle med ja-hatten på 🙂

Musiklærerne havde også besøg i deres lokale. De fortalte efterfølgende, at det med elevernes tilkendegivelser, tegner godt for musikken på Vesterlund 2016-17. Det vil vi glæde os til!

Endelig skulle alle også høre om friluftslærernes tilbud. Både hvad timerne indeholder i hverdagen og om friluftsturen i efteråret. De skulle også høre om dykker- og faldskærmscertifikat og om turen til Norge. Hvis gamle Vesterlunder læser med, ved de, at turen til Norge er noget helt særligt.

DSCF6268

DSCF6190

Der var også en præsentation af de øvrige valgfag – 19 valgfag for at være helt præcis. Så det kan blive svært, når de på torsdag skal vælge, hvilke fag de ønsker på skemaet de kommende 5 måneder.

I undre jer måske over, hvad overskriften betyder. I dag skulle eleverne skrive, hvad de glæder sig mest til i løbet af det kommende skoleår. Vil du vide besked, må du kigge forbi Vesterlund, så finder du svarene ved hallerne. Fællesbad, Østrig og venskaber er blot et lille udsnit, af de mange ord, eleverne har skrevet.

Dagen har mange timer, så der blev også tid til en introduktion af vores 4 km løbetur. Der var tid til lidt mere gymnastik, der blev prøvet skoledragter, der blev købt Iphone covers, der blev spillet mere musik og (da det jo er hygge-tirsdag) blev der selvfølgelig også hygget!

En dejlig dag – med et dejligt elevhold!

DSCF6218