Dato: 17/12/2016
Forfatter: Malene Ringgaard

jul

Glædelig jul og godt nytår

Pludselig er der kun én uge til jul. Minutterne, timerne, ugerne og månederne er fløjet af sted og vi kan i dag ønske hinanden en glædelig jul og godt nytår. I dag tager vores skønne elever hjem på en velfortjent juleferie.

Siden elevholdet startede den 7. august 2016, er der løbet meget vand gennem åen. Den første uge, der for elevernes vedkommende føltes som en hel måned, var spækket med indtryk, informationer og nye bekendtskaber. Så kom hverdagen og mødet den daglige cykeltur, hvis rengøringen ikke havde fundet sted. Dernæst kom introturen til Fredericia, FUT-samtaler og adskillige sangformiddage. En flok modige elever tog dykker- og faldskærmscertifikater og så havde vi efterskolernes dag. For ikke at tale om mini-forældredagen, som fandt sted forinden.

Der har været fodboldstævner og vi kan kun være stolte af de deltagende elever og lærere, det er nemlig gået over alt forventning – STORT tillykke med de flotte resultater! Med brobygningen, OSO og naturfagsopgaverne afleveret, blev det endelig tid til dette års store musikshow! En helt forrygende uge, hvor alle bidrog til det fælles projekt. Endnu engang – tusind tak til eleverne for deres enorme engagement.

Så kom terminsprøverne. Dansk, engelsk, matematik og tysk – så hvor eleverne ugen forinden havde svedt over musikshowet – skulle de nu svede over grammatik, korrekte formuleringer og layout. Heldigvis sluttede ugen af med Springcup i Silkeborg, hvor de igen i år lavede flotte resultater – også et stort tillykke til jer.

De sidste uger op til juleferien er gået med almindelig undervisning, en masse gymnastik og selvfølgelig en god portion julehygge.

Og så er vi tilbage, hvor vi startede. I dag rejser eleverne som tidligere nævnt, hjem på en velfortjent juleferie. Inden giver eleverne dog en smagsprøve på den opvisning, de til foråret skal på Danmarks turné med.

Vi har et meget ansvarsfuldt elevhold, som vil fællesskabet og hinanden. Når eventuelle forhindringer opstår, samarbejder de og udviser hinanden respekt og tillid.

Vi glæder os til de mange eventyr, som venter os på den anden side af juleferien.

Rigtig glædelig jul og godt nytår