Udforsk de store verdenshave

Dykning på vesterlund efterskole

Er du glad for vand, og tør du udfordre dig selv? Drømmer du om undervandsjagt eller at udforske et skibsvrag? Så har du mulighed for at tage et dykkercertifikat. Samarbejdet foregår mellem Vesterlund Efterskole og Kolding Dykkercenter.

Uddannelsen er både for piger og drenge, og din alder er ingen hindring.

Vælger du at tage din dykkeruddannelse i Danmark, er du godt rustet til dykning i udlandet, hvis du senere i livet skal ud og rejse.

Til sidst på skoleåret tager vi endnu en dykkertur for at holde dine færdigheder ved lige – det sociale samvær er igen en stor del af turen.Uddannelsen foregår i starten af skoleåret og varer normalt fire dage og kræver, at du har valgt faget friluftsliv. Vi bor i nærheden af, hvor dykningen foregår. Du vil komme tæt på dine kammerater, da det kræver både tillid og samarbejde for at dykke sikkert.

IMG_7829

Vil du endnu længere ned?

SSI OPEN WATER-DYKKERCERTIFIKAT

SSI Open Water-dykkercertifikat giver dig mulighed for flaskedyk ned til 18 meter, og du kan altid bygge videre på din uddannelse, så du måske selv en dag ender som instruktør.

At blive SSI Open Water-dykker er en super måde at starte dit scubaeventyr på, da det er tilpasset de nordiske forhold.

SSI’s uddannelse er opbygget, så du kan lærer teorien i dit eget tempo, når det passer dig. Dine instruktører vil støtte dig med manualer, DVD’er og gratis online-uddannelse, som sikrer, at du har tilstrækkeligt med uddannelsesmuligheder.

Teoridelen og pooldyk foregår i Kolding, og de afsluttende dyk i åbent vand afvikles normalt i Lillebælt.

Certificeret SSI-dykker

Så snart du har færdiggjort din Open Water-uddannelse, vil du blive certificeret som SSI-dykker. Du kan nu dykke sikkert sammen med din makker.