Dato: 17/10/2016

efteraar

Vi ses om en uge

Forældredag op til efterårsferien

Det er blevet efterårsferie i Vesterlund. Eleverne er hentet hjem af deres forældre. Skolen er nu fyldt med dels gymnaster fra Ølstykke dels tumblinglandsholdet.

Men inden vi vinkede farvel og på gensyn til hinanden havde vi besøg af stort set alle forældre til et arrangement med gymnastik, sang og forældresamtaler. Eftermiddagen sluttede med, at eleverne sang et par kornumre fra den kommende musikalske forestilling. Et par elever havde dog sagt god ferie inden forældredagen begyndte. Bl.a. smuttede Mikkel samtidig med at de mange forældre trillede ind i Vesterlund. Mikkel skal helt til Shanghai for at komme hjem.

Tak for en dejlig eftermiddag med masser af positiv energi og en fantastisk stemning.

Nu skal der holdes ferie, men vi glæder os til at tage fat på en ny runde, når det bliver uge 43.