Dato: 21/03/2017
Forfatter: Uffe Tilsted Hansen

PRO28065

Forårsstævne på Vesterlund Efterskole

Søndag d. 19 marts blev opvisningsgulvet endnu en gang taget i brug, da der blev afholdt forårsstævne. Mange af eleverne havde glædet sig specielt meget til denne dag, fordi nogle af de hold de tidligere havde gået på, kom for at lave opvisning på Vesterlund. Derfor ville de jo også yde en ekstra indsats for at vise deres gamle instruktører, men også venner og andre tilskuere, hvad de har arbejdet hårdt og intenst med siden efteråret.

Dagen startede ud med en opvarmning for elevholdet, SPD’s micro drenge og Højen Junior mix, som fire elever fra skolens basislederhold 4 stod for. Efter opvarmningen var Vesterlund det første hold til at lave deres opvisning for en tribune fyldt med tilskuere, der alle havde høje forventninger til hele dagen.

PRO28120

PRO28400

Dette års forårsstævne var lidt anderledes i år, i forhold til hvad det plejer at være, fordi i år var det ikke viceforstander Ole Kirk, der havde sørget for at hele stævnet hang sammen. I år var det Malene Ringgaard og Mikael Stampes basislederhold, der i deres boglige timer havde planlagt hele stævnet. Men de kunne dog ikke klare sig helt uden Ole, da han fik lov til at hejse flaget.

Til slut vil jeg på vegne af Vesterlund Efterskole gerne sige mange tak til alle tilskuerne, der kom og støttede op omkring opvisningerne. Der skal også lyde en tak til alle gymnasterne og instruktørerne, der var på gulvet i løbet af dagen for at vise, hvad der er blevet arbejdet rigtig hårdt med i hallerne i løbet af foråret.

Tak for i år og på gensyn næste år!