Dato: 27/02/2017
Forfatter: (elev) Emilie og Cecilie, rødt team

IMG_8864

Fastelavn

I går, den 24. februar, var dagen, hvor vi afholdte fastelavnsfest. Det var et teamarrangement, som hold 7 og hold 8 havde stået for at planlægge. Da skoletimerne var slut mødte alle elever op glade og forventningsfulde i gl. Springsal til pyntning og dekoration af fastelavnstønder. Der var god stemning og der blev pyntet på livet løs.

Efter tønderne var pyntet flot og kreativt gik eleverne tilbage på deres gange, hvor de fik tid til at klæde sig ud inden middagen, som stod på burger. Eleverne skulle trække et nummer, som ville vise, hvor de skulle sidde i spisesalen. Under hver serviet lå en udfordring, som skulle udføres under middagen. Der bliver snakket og grint og der var en rigtig god og hyggelig stemning.

IMG_8981

IMG_8942

Da der skulle ryddes op fra aftensmaden, fik eleverne stillet til opgave at lave deres egen fastelavnssang, som de skulle fremføre for de andre gange, mens de skulle gå catwalk i deres kostumer på den røde løber. Under catwalken blev gangene dømt på deres sang og udklædning af nogle dommere, som bestod af 6 elever.

Efter catwalken skulle der danses limbo i fuldført kostume, hvorefter der blev slået katten af tønden med sin klasse. I hver klasse var der to vindere, en pige og en dreng, som til sidst skulle samles om én tønde. Til slut blev der fundet en dronning og en konge af Vesterlund for en aften. Aftenen blev sluttet af med kåringer af kostumer, fastelavnsboller, saftevand og snacks. Der var almindelige sengetider for eleverne, fordi den kommende uge står i gymnastikkens tegn. Alle elever gik glade i seng efter en succesfuld aften.