Dato: 12/03/2016

7Q4A8717

Bedsteforældredagen

FANERNE BLEV LØFTET OG DET GJORDE HAGERNE OGSÅ

Det var stolte og smilende elever, der her til
eftermiddag bød deres bedsteforældre hjertelig velkommen til Vesterlund. For de tidligst ankommende blev der vist rundt på skolen, inden alle blev samlet i springcenteret til fællessang, kaffe og et meget lækkert kagebord. Der spredte sig en vældig snak ved bordene og de betænksomme værter nød at have besøg, det var tydeligt at se på deres store smil.

Efterfølgende stod den på aktiviteter. Der blev spillet forskellige bræt- og kortspil, samt spillet banko. Der blev danset folkedans, gået tur og elevholdets eventyr indtil nu blev fortalt og vist i billeder. Der blev grinet, snakket og hygget rundt omkring til de forskellige aktiviteter.

7Q4A8738

Endelig kom tidpunktet som mange elever havde glædet sig til. Bedsteforældrene blev gelejdet på plads på stolerækkerne, mens eleverne trissede ud på gulvet. Opvarmningsmusikken spillede og der blev gået til den. Jeg tror endda at samtlige armbøjninger blev udført under styrken. Efter kampråbet skulle de sidste ting gøres klar og så kunne det begynde.

Fanerne blev løftet og det gjorde hagerne også. Med stolthed indtog de gulvet og leverede endnu en flot opvisning. Der blev gjort store øjne fra tilskuerrækkerne. Af og til lød der også et ”hold da op”, ”wow” og ”hvor er de dygtige”.

Afslutningsvis blev der sagt tak for besøget og uddelt krammere. Mon ikke slik og kagedepoterne rundt omkring på værelserne igen er fyldt op efter dagens besøg.

Tak for en dejlige dag.