Dato: 21/03/2016
Forfatter: Malene Ringgaard

Opvisninger på Vesterlund Efterskole

ET VELLYKKET ARRANGEMENT

I går gæstede Outrup Power Tumbling, DGI Sydøstjylland junior syd, Holstebro Juniorhold, Vejle Springteam, Bellinge Gymnasternes Performance Elitepiger, Give Gymnastikforenings Jump’n Dancehold, Junior Midt fra DGI Sydøstjylland og Hammerum Juniorhold Vesterlund Efterskole.

Kl. 12.00 stod den på fælles opvarmning for de tre første hold. Store som små blandede de sig på gulvet og fulgte med i opvarmningsgrogrammet. Elevholdet åbnede ballet med deres egen opvisning, hvorefter gæsterne leverede deres utrolig flotte programmer.

Vi vil sige mange tak til både gymnaster og forældre for jeres opbakning i løbet af dagen. Vi havde en helt fantastisk dag – det håber vi også I havde, og vi glæder os til at se jer igen til næste år 🙂