Dato: 06/02/2018
Forfatter: Anne Nyhus

Endnu en detalje begynder at falde på plads

Mandag den 5. februar tidlig morgen krydsede jeg sammen med Nikolaj og William  gennem det halve kongerige fra Vesterlund til København for at være med i studiet ved indspilningen af finalen på opvisningen 2018. Igennem  mange år har jeg været med i studiet Village Recording, når Rasmus Borring har indspillet den sang, eleverne skulle synge i opvisningen.

I år tog jeg William og Nikolaj med – det giver mening, fordi det er William og Nikolaj, der indstuderer sangen. Det var fedt at have de to unge, begejstrede musiknørder med.

Nikolaj især gik helt amok, da han legede på studiets Steinway koncertflygel.  I dag har William og Nikolaj øvet sangforløbet til opvisningen med eleverne.

Det bliver vildt, når først eleverne synger igennem 🙂

I det hele taget begynder der at tegne sig et billede af en opvisning. Vi er bestemt ikke i hus endnu, men vi bliver klar. Og jeg tror godt, jeg tør sige – glæd jer 🙂

I næste uge er det vinterferie. Men når vi vender tilbage i uge 8, så bliver det meget hurtigt opvisningssæson. Så ses vi nok derude