Dato: 02/05/2017
Forfatter: Oliver Bay

Stort tillykke

Efterskole DM i Tumbling 2017

Torsdag d. 27/4 deltog 23 elever ved Efterskole DM i Tumbling 2017. Eleverne var fordelt på 6 hold. I ugerne op til konkurrencen har eleverne arbejdet hårdt med træninger og testkonkurrence, for at blive klar til stævnet. Stemningen blandt eleverne var en blanding af spænding og nervøsitet. Flere af eleverne har gennem skole året deltaget ved andre Tumbling konkurrence, mens andre havde deres konkurrence debut. 4 piger deltog i C-rækken piger og sprang sig flot gennem de indledende runder og direkte ind i finalen på en velfortjent første plads. I finalen leverede pigerne en flot præstation og endte dermed øverst på præmieskamlen. I b-rækken drenge deltog 4 hold fra Vesterlund. Trods et par små fejl hist og pist kvalificerede 3 af holdene sig til finalerne. Et af holdene gjorde det så godt i finalen, at de endte på en tredje plads. I b-rækken 4 drenge, som gav den gas og endda endte med at skrue op for vanskeligheden på flere af deres øvelser. Drengene sprang flotte spring og endte på en flot anden plads. I eliterækken drenge var der hård konkurrence. I de indledende runder sprang alle 4 drenge 8 fede øvelser og kvalificerede sig på anden pladsen med 20 point ned til tredje pladsen. Drengene bevarede et flot forspring til tredje pladsen og endte med sølv om halsen.

En rigtig god dag med fede spring, gode beslutninger og flot medalje høst.

Stort tillykke til medaljetagerne:

C-rækken piger – guld:
Julia Wittmann
Mia Langballe
Astrid Jensen
Astrid Sand

C-rækken drenge – bronze:
Christian Berthelsen
Lau Stolborg
Kasper Jager
Lucas Reseke

B-rækken drenge – sølv: