Nyheder

Dato: 13/10/2017
Forfatter: (elev) Peter Klitgaard Olesen

En god dag med gutterne

Drengedag med mandehørm

Friske og klar til rigtig mandehørm, var alle 70 drenge klar på jernhestene. I farveordnede hold, blev vi sendt afsted på cyklen. Uvidende om, hvor turen gik hen, cyklede vi, indtil velkendte mennesker vinkede os ind ad sideveje.
Dagens første udfordring var træklatring. Vi skulle udnytte vores gamle teknikker, som vi brugte som mindreårig. Forskellen var, at disse træer var barberet, og havde ingen støttegrene. Hurtigst op og sidde, og så ned igen.

Anden udfordring var ”Capture The Flag”. Alle var inddelt i hold, og derfra gjaldt det så om at hugge de andre holds flag. Sjovt, svedende og energisk løb vi rundt i skoven. Man kunne finde mennesker i træer, under blade og susende forbi ansigtet på en. Det var enormt sjovt i skovterrænet, hvor duften af skovbund og mudder virkelig fremtrådte. Der kunne det ikke undgås, at man blev snavset under neglene.

Tredje udfordring var ”Balance Beam Fight”. Der var hold mod hold, hvor man så en mod en skulle banke de andre af den isglatte træstub med en kæmpe vatpind. Én af pindene knækkede, og derfor blev det hurtigt en slags sværdkrig, men med enorme vatpinde. Det var enormt sjovt, at kæmpe mod de andre. Både en udfordring i taktiske slag og balance på glat træ.

Sidste udfordring var opdelt i tre dele. Én hvor man skulle en træstamme over med en gammeldags brændesav. Dernæst skulle man så hurtigt så muligst samle en cykelslange (ventil, slange m.m) og få den til at eksplodere. Til allersidst havde lærerene fremtryllet seks store tønder, som så skulle trilles op, ned, frem og tilbage. Der gik hurtigt sport i, hvem der kunne få tønderne hurtigst rundt i banen. Det blev hold rød, som også endte med at vinde hele molevitten med i alt 22 points.

Efter en mudderet, våd men sjov drengedag, sluttede vi af med en omgang grillede spareribs, coleslaw og kartoffelsalat. En god afslutning på en rigtig fed dag! Så gik turen hjemad på jernhesten. Våde, men fyldt af glæde, og ambitioner om varmt vand i drengebadet.