Dato: 12/08/2016

topDSCF6390

sengeredning, cykeltur og grillhygge

Dag 5 i skoleåret 16 – 17

Dagen startede med intensivt kursus i sengeredning – herunder en illustrativ fortælling om støvmider og deres formering. (billede)

En seng SKAL reddes helt fra bunden, så bliver sengen dejlig indbydende at møde igen, når dagen er gået på hæld 🙂

At redde en seng er IKKE på splitsekunder at skjule lagen – og dynekaos under et sengetæppe 🙁

Gamle Ole og nye unge Anna inspicerede herefter alle værelser og senge og var max tilfredse med hvad de mødte.

DSCF6520

DSCF6487

Så var det tid til at introducere eleverne til Louise Støjberg, Martin Gæbe og Troels Gråkær.

Louise skal synge en hel masse med eleverne og er primus motor på den musikalske forestilling. Martin og Troels er professionelle dansere og skal være med både i valgfag, musikforestilling og gymnastikopvisning.

Stakkels Hans som var uheldig at brække sin fod allerede 24 timer inde i skoleåret vendte tilbage og fik en varm velkomst.

Eftermiddagen har stået på cykeltur i grupper i det smukke landskab mellem Vesterlund og Hastrup Mølle ved Skjernåen. Lege og andre aktiviteter, hvor vi lærer hinanden at kende hinanden lidt mere. Herefter grill og hygge.

På cykelturen tilbage til skolen tog Andreas en kølbøttetur over styret. Av for pokker 🙁 Godt han havde cykelhjelm på 🙂