Dato: 09/04/2017
Forfatter: Malene Ringgaard

Uffe

Galla 2017

Blod, sved og masser af glædestårer

I dag blev der sat et smukt punktum for årets opvisningssæson. Dansegulvet var rullet ud, projektørlamperne og det store sorte bagklæde hængt op – i dag blev der budt velkommen til Flemming og Vesterlund Gymnastikgalla 2017 i Forum Horsens.

Med udsolgte billetter kunne Anne Nyhus og Ole Vind byde velkommen til dette års Gymnastikgalla. Dermed tog vi hul på årets allersidste opvisning for elevholdet 2016-17. Derfor var det også meget bevægende, da eleverne som det sidste led i opvisningen, skulle synge deres sang og gå udmarch. Med smil, jubel og tårer i øjnene forlod de opvisningsgulvet for sidste gang i år. En opvisningssæson med blod, sved og mange glædestårer.

Lærke

IMG_0851

Det blev i alt til 26 flotte og vellykkede opvisninger og vi kan kun være stolte af vores dygtige elever. Sammen med gymnastiklærerne har de knoklet med opvisningsprogrammet og fået et meget flot resultat. Så flot at Anne, som tak for elevernes indsats, i aften giver aftensmad på McDonalds – dette til stor jubel hos eleverne.

Tusind tak til publikum for jeres opbakning – I gav vores elever en oplevelse for livet.