Dato: 03/10/2017
Forfatter: Vesterlund Efterskole

Besøg fra udlandet

Vi har i de sidste to uger haft fornøjelsen af, at have besøg af tre lærerstuderende fra Schweiz og Grækenland. De er netop nu som en del af deres uddannelse i praktik i Danmark. Jessica, Noëmi og Gerta kommer fra lande, hvor man ikke har den samme mulighed for at gå på efterskole, som unge mennesker har i Danmark. Derfor var de tre piger meget imponeret over den måde man går i skole på og det fælleskab, som findes på en efterskole. I løbet af de sidste to uger har Jessica, Noëmi og Gerta været en del af vores efterskole og oplevet både den boglige undervisning, men også vores valgfag som; E-sport, badminton, cozy cooking, smykker, friluftsliv, musik og gymnastik.

Det har været en fornøjelse at have besøg af så søde mennesker, der var så interesseret i den måde at gå i skole på og hvordan sammenholdet er mellem eleverne, men også det bånd der er mellem eleverne og lærerene. Det har været en fornøjelse og en oplevelse at have besøg.

Vi på Vesterlund Efterskole vil vi gerne se tak for besøget til Jessica, Noëmi og Gerta og ønske dem altmuligt held og lykke