Dato: 27/03/2017
Forfatter: (elev) Louise Søbye & Johanne Langkjær Lauritsen

fullsizeoutput_3f51

Bedsteforældredag 2017

Fredag d. 24. marts blev Vesterlund Efterskoles parkeringspladser atter fyldt op. Bedsteforældre fra nær og fjern havde glædet sig til at tilbringe en eftermiddag i deres børnebørns samvær. Spændingen var selvfølgelig gengældt fra elevernes side af, og dette resulterede i en fantastisk dag.

Dagen var egentlig sat til at skulle starte kl. 14.00, men grundet bedsteforældrenes savn til deres kære børnebørn, trillede de første biler allerede ind omkring kl. 12.30.

fullsizeoutput_3f2d

fullsizeoutput_3eca

At finde én enkelt elev blandt 180 andre er lettere sagt end gjort. Men så snart familierne var samlede, begav de sig ud på en hyggelig rundvisning. Skolen blev fremvist på bedste manér, og inden længe var stemningen endnu en gang super hyggelig. Da rundvisningen var omme, begyndte springcenteret – som var pyntet flot med borde, stole og dekorationer – stille og roligt at blive fyldt op. Der blev serveret muffins, boller, kaffe og god gammeldags æblekage, som faldt i god jord hos både bedsteforældre og elever. Under spisningen blev der sunget og snakket en masse, hvilket førte til hyggelige stunder og grin.

Efter eftermiddagskaffen var det tid til enten bankospil, folkedans, gåtur, sang eller kort- og brætspil. Overalt var der en fantastisk stemning, og i alle skolens kroge blev der snakket og hygget.

Efter de forskellige aktiviteter skulle der så laves opvarmning og derefter opvisning. Ved hjælp af deres børnebørn fandt bedsteforældrene en plads i opvisningshallen, og inden længe indtog elevholdet 16/17 gulvet. Stemningen var i top, og der herskede ingen tvivl om, at bedsteforældrene var stolte af deres børnebørn. Opvisningen forløb som den skulle, og der blev givet max gas fra elevernes side. Det var tydeligt at se begejstringen i bedsteforældrenes lysende øjne, og det smittede af på eleverne.

Efterfuldt af den vellykkede opvisning blev der klappet og sagt farvel og tak. Det var nu tid til at vinke farvel til den ældre generation.

På vegne af alle Vesterlund Efterskoles elever og lærere vil vi gerne udnytte chancen til at sige tusind tak til alle bedsteforældrene, som i dag dukkede op. Vi er glade for, at I har taget jer tid til at besøge os og håber, at I har nydt samværet – for det har vi i dén grad.